Erzurum Özel Halk Otobüsleri Derneği Başkanı

Erzurum Özel Halk Otobüsleri Derneği Başkanı Özkan: Erzurumda toplu ulaşımda kalitenin artırılması için önemli çalışmalara imza atıyoruz


ERZURUM (A.A) - Erzurum Özel Halk Otobüsleri Derneği Başkanı Hamza Özkan, Erzurumda toplu ulaşımda kalitenin artırılması için önemli çalışmalara imza atıyoruz dedi.
     Özkan, yaptığı açıklamada, Erzurumda 135 özel halk otobüsünün bulunduğunu belirterek, 24 hatta hizmet verdiklerini anımsattı. Ulaşımda yeni kararların alınması için Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile çalışma yaptıklarını belirten Özkan, şunları kaydetti:
     Erzurumda toplu ulaşımda kalitenin artırılması için önemli çalışmalara imza atıyoruz. Havuz sistemi kapsamında şirket kurarak gelir dengesi sağlıyoruz. Bir hat sahibi arkadaşımız iyi kazanırken, diğeri öbürüne nazaran çok az kazanmaktadır. Bu uygulamayla bu olumsuzlukların önüne geçilecektir. Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile bu konuda ortak çalışmalar yürütüyoruz.
     Özkan, vatandaşların ulaşımda karşılaştıkları olumsuzlukları derneklerine iletebileceklerini belirterek, Erzurumda ulaşımda sadece akıllı kart uygulamasına geçilmesi için çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Gamze İspirli
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Erzurum Özel Halk Otobüsleri Derneği Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER