Eski AKSAV Genel Müdürü İşbilir:

Eski AKSAV Genel Müdürü İşbilir: -Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali konusunda Mustafa Akaydın yanlış bilgilendiriliyor


ANTALYA (A.A) - Eski Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) Genel Müdürü Erol İşbilir, 2008 yılında düzenlenen Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivalindeki harcamalar konusunda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydınnın yanlış bilgilendirildiğini söyledi.
     İşbilir, Sea Life Otelde düzenlediği basın toplantısında, 2008 yılında düzenlenen Altın Portakal Festivali ile ilgili doğru olmayan iddiaların ortaya atıldığını savundu.
     Festivalde yapılan harcamaların abartıldığını kaydeden İşbilir, Basit iş yapmadık, iddialı bir festival yaptık ve yaptığımız harcamalar da helali hoş olsun. Parayı bulmak beceri işidir, parayı buluyorduk ve paraya göre de harcamayı yapıyorduk dedi.
     Antayaya ve Türkiyeye geri dönüşüm sağlayacak nitelikte bir festival düzenlediklerini dile getiren İşbilir, harcadıkları her kuruşun kamu yararına olduğunu, havaya savrulmuş hiçbir harcama yapılmadığını ifade etti.
     Kendi döneminde yapılan festivallerin sadece ülke içinde sınırlı kalmadığına değinen İşbilir, Benim için önemli olan festivalin ülkede yankı uyandırması değil, yurt dışında etkisinin ne olduğudur. Dönemimizde yaptığımız festivallerin de yurt dışında iyi yankı uyandırdığını söyleyebilirim diye konuştu.
     İşbilir, 2008 yılındaki festivalin bugün konuşuluyor olmasına da anlam veremediğini kaydederek, bu durumu yaklaşan yerel seçimlere bağladı.
     Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydının özellikle 2008 yılında düzenlenen festivaldeki harcamalarla ilgili doğru olmayan söylemlerde bulunduğunu savunan İşbilir, Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali konusunda Mustafa Akaydın yanlış bilgilendiriliyor dedi.
     Erol İşbilir, bu yıl düzenlenen festival ile kendi döneminde gerçekleştirilen festivallerin aynı olmadığını, şimdiki festivallerin sıradan olduğunu ileri sürdü.
    
     Muhabir: Hatice Özdemir
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Eski AKSAV Genel Müdürü İşbilir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER