Eski Fenerbahçeli Faruk Yiğit, 47 yaşında

Eski Fenerbahçeli Faruk Yiğit, 47 yaşında sahalara golle döndü -Yalova 2. Amatör Küme ekiplerinden Demirsporda forma giymeye başlayan Faruk Yiğit, takımının 2-1 kazandığı ilk maçında bir de gol attı


YALOVA (A.A) - Yalova 2. Amatör Lig ekiplerinden Demirspor ile anlaşarak futbola 8 yıl aradan sonra yeniden dönen 47 yaşındaki eski Fenerbahçeli futbolcu Faruk Yiğit, takımının 2-1 kazandığı ilk maçında gol atma başarısını gösterdi.
     Demirsporun Yalova 1 Numaralı Amatör Sahasında Salihlispor ile oynadığı maça ilk 11de başlayan Faruk Yiğit, 81 dakika sahada kaldı. 15. dakikada bir de gol atan Faruk, 2-1lik galibiyette önemli rol oynadı.
     Maç öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Faruk Yiğit, 8 yıl aradan sonra futbola döndüğü için mutlu olduğunu belirterek, Güzel bir şey, spor yapacağım. Amaç spor yapmak. Gençlere bir şeyler öğretebilirsek ne mutlu bize dedi.
     Faruk Yiğit, bir gazetecinin, Gol atacak mısın- sorusunu ise Öyle bir iddiam yok. Amaç top oynamak, spor yapmak. İnşallah gol atarız, gol attırırız. Önemli olan seyir zevki vermek diye yanıtladı.
    
     Muhabir: İsmail Ersan - Erhan Erdoğan / Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Eski Fenerbahçeli Faruk Yiğit, 47 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER