Eski GSO yönetim kurulu başkanlarından Şerbetçinin

Eski GSO yönetim kurulu başkanlarından Şerbetçinin 16. ölüm yıldönümü -GSO Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu: -"Kendisini aramızdan ayrılışının 16. yılında bir kez daha rahmet ve saygıyla anıyorum"


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, eski GSO yönetim kurulu başkanlarından merhum Kamil Şerbetçiyi ölümünün 16. yılında rahmet ve saygıyla andığını bildirdi.
     Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 1990-1998 yılları arasında GSO yönetim kurulu başkanlığı görevini yürüten Şerbetçinin, GSO ve Gaziantep sanayisinin gelişimine önemli katkılar sağladığını belirtti.
     GSO yönetim kurulu başkanlığını yürütürken vefat veden Şerbetçiyi her zaman hayırla andıklarını kaydeden Konukoğlu şunları kaydetti:
     "Merhum Kamil Şerbetçi, şehrimiz için önemli çalışmalarda bulunmuş, Gaziantep sanayisine vizyonuyla büyük katkılar sağlamış mümtaz bir şahsiyetti. Kendisini aramızdan ayrılışının 16. yılında bir kez daha rahmet ve saygıyla anıyorum. Bu vesileyle Hakkın rahmetine kavuşan tüm meclis, danışma ve disiplin kurulu ile GSO üyelerini de saygı ve şükranla anıyor, Allahtan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun."
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Eski GSO yönetim kurulu başkanlarından Şerbetçinin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER