Eski manken Aslı Başın ölümü

Eski manken Aslı Başın ölümü -Başın ölümüyle ilgili tutuklanan Hakan ve Volkan Bayerin babası İş Adamı Ahmet Bayer: -Sayın mahkemeden, ilim adamlarından ve devlet kurumlarının uzmanlarından oluşan bir bilirkişi heyeti görevlendir


MUĞLA (A.A) - İş Adamı Ahmet Bayer, Bodrumda 2003 Türkiye Mankenler Kraliçesi Aslı Başın ölümüyle ilgili tutuklanan oğulları Hakan ve Volkan Bayerin masum olduğunu iddia etti.
     Bayer, Yalıkavak beldesindeki sahibi olduğu tatil köyünde düzenlediği basın toplantısında, manken Aslı Başın ölümü ile ilgili oğulları Hakan ve Volkan Bayerin 30 Ağustosta tutuklandıklarını hatırlattı.
     Bir insanın, öldürmeye niyeti olduğu bir kişiyi evinin içine sokup, çocuklarına kız arkadaşı diye tanıştırıp, bin 500 müşterinin bulunduğu bir otelde evinin bahçesinden aşağıya atmasının mümkün olamayacağını savunan Bayer, Türk adaletine sonuna kadar güvendiğini ve olayla ilgili tutuklanan çocuklarının masumiyetinin çok kısa zamanda ispat edileceğine inandığını bildirdi.
     Oğullarına yönelik yapılan suçlamaların bilirkişi raporlarına dayandırıldığını ve bilirkişilerin de karşı taraf avukatlarının savcılık makamına önerdiği kişilerden oluştuğunu söyleyen Bayer, bilirkişilerin kendi uzmanlık alanları dışında tespitler yaptıklarını ve bu tespitlerin de hatalarla dolu olduğunu ileri sürdü.
     Aslı Başın ani şekilde ölümü nedeniyle de büyük üzüntü içinde olduklarını dile getiren Bayer, Sayın mahkemeden, ilim adamlarından ve devlet kurumlarının uzmanlarından oluşan bir bilirkişi heyeti görevlendirilmesini talep edeceğiz ve işte o zaman gerçekler ortaya çıkacaktır. Türk adaletine ve yargısına güvenim sonsuzdur. İlim insanları tarafından yapılacak detaylı incelemede gerçekler en kısa zamanda ortaya çıkacaktır. Buna hiç şüphem yoktur dedi.
     Kendisinin ve çocuklarının kamuoyuna yanlış lansedildiğini ifade eden Bayer, ticari ve kamuoyundaki itibarının sarsılmaya çalışıldığını ve bu konuda da yasal haklarını kullanacağını kaydetti.
     Miss Model of Turkey Yarışmasında 2003 yılı Türkiye Mankenler Kraliçesi seçilen Aslı Baş, 2010 yılında Bodrumun Yalıkavak beldesinde kaldığı otelin üçüncü katından düşerek ağır yaralanmış, Baş, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti. Başın ölümüyle ilgili mahkemeye sevk edilen iş adamı Ahmet Bayerin oğulları Hakan ve Volkan Bayer, 30 Ağustosta sevk edildikleri mahkemece tutuklanmıştı.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce / Hatice Özdemir
     Yayıncı: Osman Kurt
<< Önceki Haber Eski manken Aslı Başın ölümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER