Eskişehirdeki ihale soruşturması

Eskişehirdeki ihale soruşturması -CHP Genel Başkan Yardımcısı Günaydın: Bu sabah 24 arkadaşımızı sabahın köründe aldılar. CHP olarak Eskişehirin ve Büyükşehir Belediyemizin arkasındayız -Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Bü


ESKİŞEHİR (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Eskişehirdeki ihale soruşturmasına ilişkin, Bu sabah 24 arkadaşımızı sabahın köründe aldılar. CHP olarak Eskişehirin ve Büyükşehir Belediyemizin arkasındayız dedi.
     Günaydın, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi önünde yaptığı açıklamada, 28 Ocak 2013 günü sabahında Eskişehir Büyükşehir Belediyesine yönelik bir operasyon haberiyle uyandıklarını söyledi.
     Belediyenin çalışanlarıyla ve başkanıyla kamu kaynağını en etkin biçimde kullandığını dile getiren Günaydın, herkesin en etkin biçimde hizmet verdiğini kaydetti.
     Türkiyede Cumhuriyet Halk Partili belediyeleri itibarsızlaştırmaya, yıpratmaya yönelik operasyonların son halkasını Eskişehirde hep beraber yaşıyoruz diyen Günaydın, şöyle konuştu:
     Eskişehirde bir dosya bulamadıkları için 2006 yılından bu yana her yıl yeniden ele aldıkları, 2011 yılında soruşturmaya gerek yoktur şeklinden İçişleri Bakanlığının karar verdiği bir dosyayı yeniden ele aldıklarını görüyoruz. Bu sabah 24 arkadaşımızı sabahın köründe aldılar. CHP olarak Eskişehirin ve Büyükşehir Belediyemizin arkasındayız. Hiç kimse Eskişehiri yalnız sanmasın. Kırklareli, Mersin, Artvin, Ankara, Denizli ve Eskişehir milletvekillerimiz burada. Bütün Türkiyenin kalbi Eskişehirde atıyor.
     Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de Eskişehirlilerin üç dönemdir kendisini desteklediğini anlatarak, Eskişehirde yalnız CHPliler değil, diğer partililerinde destekleri aldım. Alnım ak, bütün arkadaşlarımın alnı ak, yüzü paktır. Son derece namuslu ekiplerdir. Onların namuslarına kimse leke süremez diye konuştu.
     Bu arada, belediye önünde toplanan bir grup, Adı Yılmaz, kendi yılmaz, bizi kimse yıldıramaz şeklinde bir süre slogan attıktan sonra dağıldı.
     Öte yandan, Kentsel Gelişme ve Düzenleme İhalesine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan zanlıların emniyetteki sorgularının devam ettiği öğrenildi.
    
     Muhabir: Deniz Açık / Mürsel Çetin
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Eskişehirdeki ihale soruşturması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER