Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Zabıta Teşkilatı 186 yaşında


ESKİŞEHİR (A.A) - Zabıta teşkilatı kuruluşunun 186. yıl dönümünü kutladı.
    
     Zabıta teşkilatının yıl dönümü ve zabıta haftası nedeniyle, Büyükşehir ve ilçe belediye zabıta görevlilerince gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Vilayet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.
     Törenin ardından konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Hayri Doğan, gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan zabıta teşkilatının yıl dönümünü kutladı.
    
     -Büyükşehir Belediyesinden personeline trafik eğitimi-
    
     (Fotoğraflı)
    
     ESKİŞEHİR (AA) - 05.09.2012 - Büyükşehir Belediyesi resmi araç ve belediye otobüsü şoförlerine güvenli sürüş eğitimi ve ileri sürüş teknikleri eğitimi verdi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından belediyede araç kullanan personel için Büyükşehir Belediyesi Taşbaşı Kültür Merkezinde, güvenli sürüş eğitimi ve ileri sürüş teknikleri konulu hizmet içi eğitim programı gerçekleştirildi.
     Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Ümit Güney tarafından yapılan sunumda belediye personeline temel trafik kuralları ve güvenli sürüş teknikleri başta olmak üzere bir çok konuda bilgiler verildi.
    
     Muhabir: Ekip
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER