Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Yapı Ruhsat Bilgi Sistemi tanıtıldı


ESKİŞEHİR (A.A) - Odunpazarı Belediyesi Bilgi İşlem ve Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından geliştirilen Yapı Ruhsat Bilgi Sistemi, belediye çalışanlarına tanıtıldı.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Encümen Salonunda düzenlenen toplantıda, zamanın önemli olduğunu ifade edilerek, belediye bünyesinde gerçekleştirilen işlemlerin takibi ve sonuçlandırılması için belediyeye gelmek için harcanan zamanın önüne geçilmesinin hedeflendiği bildirildi.
     Toplantıya, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hamza Yıldız, yapı denetim firmalarının yetkilileri ve meslek odalarının temsilcileri katıldı.
    
     -Profesyonel futbolculardan Ataça ziyaret
    
     Eskişehirsporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataçı makamında ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, derneğin yönetim kurulunda yer alan İsmail Arca, Nihat Atacan, Hüdai Doğu, Gani Gümüşcan, Feza Baycan ve Necmi Aktuna, Ataça dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Ataç ise her zaman Eskişehirsporun yanında olmaya çalıştıklarını ve bundan sonra da yanında olacaklarını belirterek, şunları kaydetti:
     Sizin birlikteliğiniz, Türkiyenin hiçbir yerinde yok. Gelecekte daha güzel şeyler yapalım. Sporun, dostluk, barış ve kardeşliğin önemli unsurları olduğuna inanıyorum. Bu kentte gençlerimizin, çocuklarımızın spor tesislerine çok ciddi ihtiyaçları var. Bu ihtiyaçları gidererek, gençleri kötü alışkanlıklardan iyi alışkanlıklara yöneltelim.
    
     -Ataç, kuruluş temsilcileriyle bir araya geldi
    
     Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Lions Kulüpleri, Büyük Birlik Partisi (BBP), Yardım Sevenler Derneği, Sivrihisar Eğitim Vakfı, Gürleyikliler Derneği, Emirdağlılar Vakfı, Türk Eğitim-Sen temsilcileriyle bir araya geldi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, kuruluş temsilcilerinden çalışmaları hakkında bilgi alan Ataç, Tepebaşı Belediyesi olarak geliştirilebilecek iş birliği alanlarına ilişkin bilgi verdi.
     Kuruluş temsilcilerine, gösterdikleri ilgi ve iş birliğinden dolayı teşekkür eden Ataç, Tepebaşı Belediyesi olarak tüm kuruluşlarla kurdukları iletişimin, Eskişehir adına önemli çalışmalara dönüştüğünü kaydetti.
    
     -Ataçtan Sabiha Gökçen Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine ziyaret
    
     Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Koç Holdingin, Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) iş birliği ve Vehbi Koç Vakfının desteğiyle yürüttüğü Meslek Lisesi Memleket Meselesi Projesi kapsamında düzenlenen Liseler Mesleğiyle Yarışıyor yarışmasında Türkiye birincisi olan Sabiha Gökçen Teknik ve Endüstri Meslek Lisesini ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, yarışmaya katılan ekipte yer alan 12nci sınıf öğrencileri Furkan Doyuran, Mehmet Ömer Akgün, Mustafa Açıkgöz ve Emirhan Yenice, Ataça yarışma sürecine ilişkin bilgi verdi.
     Ataç da başarılarından dolayı öğrencileri kutlayarak, bir havacılık kenti olan Eskişehirde, Sabiha Gökçen Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin bölge adına ayrıcalıklı bir yere sahip olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER