Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği üyelerinden Başkan Sakallıya ziyaret


ESKİŞEHİR (A.A) - Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği üyeleri Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallıyı ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Dernek Başkanı Prof. Dr. Kevser Erol ve yönetim kurulu üyelerinin katılımlarıyla gerçekleşen ziyarette, dernek üyeleri Başkan Sakallıya projeleri ve gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.
     Amaçlarının Türk kadınının ve ülkenin gelişimine katkıda bulunmak, Türk kadınını yurt içinde ve yurt dışında en iyi şekilde temsil etmek olduğunu vurgulayan Erol, Odunpazarı Belediyesinin bu konuda gerçekleştirdiği çalışmaları büyük bir beğeniyle takip ettiklerini ifade etti.
     Başkan Sakalı da Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği üyelerinin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek Odunpazarı Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (OMEK), Odunpazarı Belediyesi Kadın El Sanatları Pazarı (OKEP), Mikrokredi ve Odunpazarı Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi gibi birçok önemli projeyle bugüne kadar kadınların yanında olduklarını, bundan sonrada aynı anlayışla ve yeni projelerle çalışmalarına devam edeceklerini bildirdi.
    
     -Odunpazarı Belediyesi zabıta ekiplerinden dilenci denetimi
    
     (Fotoğraflı)
    
     Odunpazarı Belediyesi zabıta ekipleri kent merkezi ve 43 mahalle genelinde dilencilere yönelik denetim yaptı.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ekipler dilencilerin yoğun olduğu bölgelerde yaptıkları denetimlerde kucaklarında bebekleriyle birlikte dilencilik yapan 3ü genç kadın olmak üzere toplam 12 dilenciyi yakaladı.
     Kabahatler kanunu kapsamında dilencilerden, vatandaşlardan topladıkları paralara el konulurken her dilenciye de para cezası uygulandı.
     Dilenciliğin önlenmesi için operasyonların artarak devam ettiğini belirten yetkililer özellikle Ramazan ayında vatandaşların dini ve vicdani duyguları istismar eden dilencilere para verilmemesi konusunda uyarılarda bulundular.
    
     Muhabir: Fatih Doğan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER