Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -CHP Bursa Kadın Kollarında Büyükerşene ziyaret


ESKİŞEHİR (A.A) - CHPnin Bursadaki Nilüfer ilçesi Kadın Kolları teşkilatı Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşeni ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükerşen, ziyarette, teşkilat üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Büyükerşen, yargıya güveninin tam olduğunu belirterek, inşallah Türkiyeye daha güzel günlerin geleceğini kaydetti.
    
     -Tepebaşı Belediyesi çalışanlarından kan bağışı
    
     Tepebaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ile Türk Kızılayı işbirliğiyle kan bağışı kampanyası düzenledi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Tepebaşı Belediyesi Hizmet Binasında düzenlenen etkinlikte, kan bağışı kampanyalarının kan stokları açısından önemli olduğu kadar kan veren kişi için de yararlı ve insan vücudu için gerekli olduğunu kaydetti.
     Yetkililer, kan bağışı öncesinde bağışı yapan kişinin AIDS, Hepatit B, Hepatit C taramalarından geçirdi.
    
     -Tepebaşı Belediyesinden Futbol Okulu
    
     Tepebaşı Belediyesi 23 Nisan Çocuk Sanat Merkezinde Futbol Okulu bölümü açıldı.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, eğitimler 20şer kişilik 9-12 yaş grubu ve 13-15 yaş grubu çocuklardan oluşuyor. Eğitimlere katılan çocuklar cumartesi günleri teorik eğitim alırken, pazar günleri Tepebaşı Belediyesi Efsane Halı Sahada uygulamalı derslere katılıyor.
     Uygulamalı derslerin antrenörlüğünü minik takım antrenörü İsmail Yıldız tarafından yapılıyor.
    
     -Odunpazarı Belediyesi 9.5 ton atık pil toplandı
    
     Odunpazarı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından sürdürülen atık pil toplama çalışmaları kapsamında toplam 9.5 ton kullanılmış pil topladı.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, kullanılmış pillerin çevreye atılmasını önlemek ve geri dönüşümle yeniden kazanılmasını sağlamak amacıyla 2005 yılında başlatılan proje kapsamında okullara, sağlık kurumlarına, marketlere ve muhtarlıklara yerleştirilen atık pil kutuları sayesinde 9.5 ton atık pil toplandı.
     Toplanan atık pil ve bataryalar Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneğine teslim edildi.
    
     -Odunpazarı Belediyesinden öğrencilere tiyatro gösterisi
    
     Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Merkezi tiyatro bölümü üyeleri Nasreddin Hoca İlkokulu öğrencileri ile bir araya geldi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, tiyatro bölümü üyeleri sergiledikleri Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler isimli tiyatro oyunuyla öğrencilere güzel vakit geçirttiler.
     Öğrenciler oyunun sergilenmesi ardından Eskişehirin simgesi Yedi Cüceler ile fotoğrafı çektirdi.
    
     -Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden denetim
    
     Yetki belgeleri olmadığı halde, lösemili çocuklar için bağış adı altında dergi satarak para topladıkları tespit edilen kişileri yakalayan Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, olaya karışanlar hakkında yasal işlem başlattı.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, vatandaşların duygularını istismar ederek haksız kazanç elde eden kişilere geçit vermeyeceklerini ifade eden belediye yetkililer, bu konuda gerçekleştirilen denetimlerin tüm hızıyla devam edeceğini belirtti.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER