Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Trafik eğitimini tamamlayan personel katılım belgesi verildi


ESKİŞEHİR (A.A) - Tepebaşı Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen trafik eğitimi tamamlandı.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tepebaşı Belediyesi Temizlik İşleri ve Veteriner İşleri Müdürlüğü personellerine yönelik olarak gerçekleştirilen trafik eğitiminin sona ermesiyle katılımcılara belgeleri verildi.
     Katılım belgelerini, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataçın elinden alan personel, eğitimlerde emeği geçenlere teşekkür etti.
    
     -Tepebaşı Belediyesinden akülü araç desteği
    
     (Fotoğraflı)
    
     Tepebaşı Belediyesi tarafından trafik kazası geçirdikten sonra tekerlikli sandalye kullanamaya başlayan Berkay Tangüle akülü araç desteği verildi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tangül Ailesi oğullarına akülü araç desteğinde bulunan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataça teşekkür etti.
     Ataç ise engelli vatandaşların yaşam kalitelerini yükseltebilmek, karşılaştıkları sorunları çözebilmek, herkes için sağlıklı ve yaşanabilir bir kent ortamı sağlayabilmek için çalışmalarının devam edeceğini belirtti.
    
     -Odunpazarı Belediyesi, riskli yapıları yıkıyor
    
     Odunpazarı Belediyesi İmar Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde tespit edilen riskli yapılar, Fen İşleri Müdürlüğünce yıkılıyor.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kurtuluş Mahallesinde bulunan Orta, Yeniay, Uzman Sokak ve Hicri Sezen Caddesi üzerinde tespit edilen 11 riskli binanın yıkım çalışması tamamlandı.
     Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Ekşi, en son yapılan yıkımın Orta Mahallede gerçekleştirildiğini belirterek, mahalledeki düzenleme çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını kaydetti.
    
     -Sivil toplum kuruluşlarından Hayvan Sağlık Merkezine ziyaret
    
     (Fotoğraflı)
    
     Eskişehir Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu Başkanı Ece Bilgin ve Eskişehir Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Duygu Kurt Zengin ve bir grup hayvansever, Odunpazarı Belediyesi Hayvan Sağlık Merkezini ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ziyarette merkez yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan hayvanseverler, yavrulu anne bakım ünitesini de gezdi.
     Odunpazarı Belediyesi Hayvan Sağlık Merkezi yetkilileri, sokak hayvanları sorununun çözümü için çalışmaların devam edeceğini belirterek, yapılan etkinliklerde sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte karar alacaklarını bildirdi.
    
     -Zabıta ekipleri çiğ köfte satışı yapan iş yerlerini denetledi
    
     (Fotoğraflı)
    
     Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekipleri, çiğ köfte satışı yapan iş yerlerini denetledi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 8 iş yerinin kontrol edildiği denetimlerde, çiğ köftelerden numuneler alan ekipler, hijyen kurallarına uymayan iş yerleri hakkında yasal işlem uyguladı.
     Denetimlerin aralıksız olarak sürdürüleceğini belirten yetkililer, vatandaşlarında çiğ köfte tüketimine dikkat etmeleri gerektiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER