Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Türk Halk Müziği sanatçısı Özkan, Eskişehirde


ESKİŞEHİR (A.A) - Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte, Türk Halk Müziği sanatçısı Cengiz Özkan, kent halkıyla buluştu.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen konser, yaklaşık 3 saat sürdü. Konserde farklı yörelere ait türküleri seslendiren Özkana, Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülay Özdamar Güneş tarafından bir tablo ve çiçek hediye edildi.
    
     -Evde Gıda Güvenliği ve Hijyen Semineri
    
     Odunpazarı Belediyesi Meslek ve Sanat Edindirme Kursları (OMEK) aşçılık sınıfı kursiyerlerine İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Evde Gıda Güvenliği ve Hijyen konulu seminer verildi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, eğitmen Mutlu Subaşı tarafından verilen seminerde kursiyerlere, evde gıda güvenliği ve hijyen konusunda bilgi verdi.
     Subaşı konuşmalarının ardından katılımcıların sorularını yanıtladı.
    
     -CHP İlçe Kadın Kollarından Şehitler Derneğine ziyaret
    
     CHP Odunpazarı İlçe Kadın Kolları, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Özaydını ziyaret etti.
     CHPden yapılan açıklamaya göre, CHP Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Seval Avcı, ziyaretinde, Eskişehirin 416 şehitle en fazla şehit veren ikinci şehir olduğunu hatırlattı.
     Şehit aileleriyle de sohbet eden Avcı, CHP olarak şehit ailelerine sabır dilediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER