Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Emirdağlılar Derneğinden Büyükerşene ziyaret


ESKİŞEHİR (A.A) - Emirdağ ve Köylüleri Derneği Yönetim Kurulu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşene ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Güner ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükerşene dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Büyükerşen ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
    
     -Sakallı, ESOGÜ İnşaat Kulübü üyeleriyle bir araya geldi
    
     Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) İnşaat Kulübü üyeleriyle bir araya geldi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sakallı, öğrencilerle deneyimlerini paylaştı.
     Kulüp üyeleri, Sakallıya teşekkür plaketi verdi.
    
     -Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler tiyatro oyunu sahnelendi
    
     Alpu Belediyesinin katkılarıyla Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezini ziyaret eden çocuklar, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler tiyatro oyununu izledi.
     Çocuklar, Odunpazarı Belediyesi Tiyatro Topluluğu üyelerinin sahnelediği oyunu ilgiyle takip etti. Çocukların, kendilerine sağlanan imkan için Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallıya teşekkür ettiği bildirildi.
    
     -Bilgisayar kullanım kursu sona erdi
    
     Tepebaşı Belediyesine bağlı Yeşiltepe Belde Evinde açılan bilgisayar kullanım kursu sona erdi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 17 Aralık 2012 tarihinde başlayan ve haftada 3 gün devam eden kursa, 10u kadın, biri çocuk olmak üzere toplam 11 kişi katıldı.
     Kursiyerler, Tepebaşı Belediyesine teşekkür etti.
    
     -Doğal Yaşam Merkezi öğrencileri ağırladı
    
     Hoca Ahmet Yesevi Anadolu Lisesi öğrencileri, Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezini ziyaret etti.
     Öğrenciler, merkezde tedavileri süren, aşıları yapılan ve sahiplendirilmeyi bekleyen hayvanlarla buluştular. Ziyaret sırasında verilen hizmetler ve sokak hayvanlarının merkezdeki yaşamları üzerine çeşitli bilgiler alan öğrenciler, daha sonra merkezde bulunan sokak hayvanlarına yönelik çalışmaları yerinde görme imkanı buldu.
    
     -Sosyal Yaşam Okulu projesi
    
     Tepebaşı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün sürdürdüğü Sosyal Yaşam Okulu projesi kapsamında okullarda yapılan atölye çalışmaları devam ediyor.
     İstiklal İlkokulunda yapılan yaratıcı drama atölyesi kapsamında çocukların çalışmaları devam ediyor. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ebru Gökdağ yönetimindeki konservatuvar öğrencilerinin, çocukları çalıştırmasıyla yürütülen çalışma sonunda ortaya çıkacak oyun, okulda ve Tepebaşı Belediyesine bağlı bir salonda sahnelenecek.
    
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER