Eskişehir Sanayi Odası 44 yaşında

Eskişehir Sanayi Odası 44 yaşında -ESO Başkanı Özaydemir: ESO, kentte uzun yıllar değer katmaya devam edecek


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Savaş Özaydemir, ESOnun kentte uzun yıllar değer katmaya devam edeceğini bildirdi.
     Özaydemir, yaptığı yazılı açıklamada, ESOnun köklerinde bilimsel gerçeklerin, hizmetin, projeleri hayata geçirmenin ve araştırmaların üzerine inşa etmek anlayışın olduğunu kaydetti.
     ESOnun 44 yıldır Türkiyeye ve Eskişehire hizmet etmekten dolayı gururlu olduğunu ifade eden Özaydemir, şöyle konuştu
     ESO, kurulmasından itibaren gerek bölgesinin gerekse ülkenin sanayi atılımına hız kazandıracak yatırım ikliminin oluşmasına katkı sağladı. Daha önceleri tarım sektörü ağırlıklı bir yapı varken odamızın kurulmasıyla istihdam ve yüksek katma değer yaratan sanayi sektörü ağırlıklı bir yapıya kentimizin kavuştuğunu söyleyebiliriz. Sanayi ağırlıklı gelişimimiz beraberinde ticaret sektörünü de harekete geçirmiş ve ticarette sanayi sektörünün hemen altında Eskişehir ekonomisi içerisinde gelişim sağlamıştır. ESOnun kurulmasından hemen sonra kurulan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinin sahip olduğu kusursuz alt yapısı ve yönetimiyle büyüklü küçüklü yatırımların kente kazandırılmasında önemli misyon üstlendi. Oda olarak 44 yıldır durmadan çalışıyoruz. Bu günlere ulaşmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. ESO, kentte uzun yıllar değer katmaya devam edecek.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehir Sanayi Odası 44 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER