Eskişehirsporlu Ediz Bahtiyaroğlunun vefatı

Eskişehirsporlu Ediz Bahtiyaroğlunun vefatı -Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen ve BBP Eskişehir İl Başkanı Akdoğan başsağlığı mesajı yayımladı


ESKİŞEHİR (A.A) - Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Eskişehir İl Başkanı Ahmet Namık Akdoğan, Eskişehirsporlu futbolcu Ediz Bahtiyaroğlunun hayatını kaybetmesi nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.
     Büyükerşen mesajında, Eskişehirsporlu milli futbolcu Ediz Bahtiyaroğlunun kalp krizi sonucu genç yaşta vefat ettiğini derin üzüntü içinde öğrenmiş bulunuyorum. Futbolcu kardeşimize Allahtan rahmet, kederli ailesi ve Eskişehirspor futbol kulübü başta olmak üzere tüm futbol camiasına başsağlığı dileklerimi iletiyorum ifadesini kullandı.
     Akdoğan da mesajında, şunları kaydetti:
     Eskişehirspor kulübümüzün futbolcularından Ediz Bahtiyaroğlunu genç yaşta geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybettiği haberini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Eskişehirsporumuza ve spor camiasına önemli hizmetleri bulunmuş ve büyük başarılara imza atmış olan futbolcumuz Ediz Bahtiyaroğluna şahsım ve partim adına Allahtan rahmet, ailesine, yakınlarına, Eskişehirsporumuza ve spor camiasına başsağlığı ve sabır diliyorum.
    
     Muhabir: Fatih Doğan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirsporlu Ediz Bahtiyaroğlunun vefatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER