ESOGÜ ile Certiport işbirliği anlaşması imzalandı

ESOGÜ ile Certiport işbirliği anlaşması imzalandı


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) ile uluslararası test ve sertifikasyon merkezi Certiport, işbirliği anlaşmaimzalandı.
     ESOGÜ Sürekli Eğitim Merkezi (ESOGÜSEM) bünyesinde uluslararası bilgi teknolojileri yetkinlik sertifikaları vermeye yetkili bir sınav merkezi açılmasına yönelik anlaşma, herkesin istediği zaman sınava gidererek dünya çapında geçerliliği olan sertifikalara sahip olabilmesi amaçlanıyor.
     Certiportun Utah Test Merkezinde sunduğu sınavlara girmek için ESOGÜSEMi aramak ve ESOGÜ Yerleşkesine gelmek yeterli olacak. Sınav merkezi aracılığıyla resmi Microsoft Office Sertifikalandırma Programı, Microsoft Tecnology Associate Sertifikalandırma Programı ve Adope Certified Sertifikalandırma Programı, CompTIA Sınav Programları, Autodesk Kullanıcı Sertifikalandırma Programı ve İnternet Bilgisayar Çekirdek Sertifika sınavları gerçekleştirilebilecek.
     ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, imza töreninde yaptığı konuşmada, yapılan protokolle artık sertifikalı eğitim sunulacağını belirterek, bu protokolün Eskişehir ve Türkiyeye hayırlar getirmesini temenni ettiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber ESOGÜ ile Certiport işbirliği anlaşması imzalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER