ETSOda sertifika töreni

ETSOda sertifika töreni


ERZURUM (A.A) - Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasında (ETSO) girişimcilik eğitimi alan kursiyerlere sertifikaları verildi.
     Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) ve KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen programda, girişimcilik eğitimini tamamlayan kursiyerler için tören düzenlendi.
     ETSO Konferans Salonunda düzenlenen sertifika törenine, KOSGEB Başkanlık Müşaviri Aydın Bayram Baş, ETSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Akal, KOSGEB Erzurum Hizmet Merkezi Müdürü Ayhan Çarlıoğlu, ABİGEM Koordinatörü Prof. Dr. Osman Demirdöğen, ETSO Genel Sekreteri Harun Delibaş ve kursiyerler katıldı.
     KOSGEB Başkanlık Müşaviri Baş, eğitim programlarının son derece önemli olduğunu belirterek, KOSGEB desteğiyle 3 yıldan bu yana sürdürülen eğitimlerde 110 bin kursiyere sertifika verildiğini vurguladı.
     Bu girişimcilerden 6 bin 500ünün kendi işletmesini kurduğunu anlatan Baş, şunları kaydetti:
     Şimdiye kadar binlerce kişiye destek verildi. Binlerce kişi de destek için bekliyor. Buna karşılık KOSGEBin de devletimizin de kaynakları bir yere kadar sınırlı. KOSGEBin önümüzdeki süreçte, bu desteği değiştirip, revize etmesi veya sınırlaması gibi durumların olumsuzluklarından etkilenmemek adına, daha nitelikli iş kolları daha nitelikli girişimcilik noktasında müteşebbislerimizden beklentisi var.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber ETSOda sertifika töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER