ETUS Başkanı Oltandiken:

ETUS Başkanı Oltandiken: -Çalışacak olan personelde ilk baktığımız iyi ve güvenli araç kullanması, ikinci ise vatandaşa hitap tarzıdır


EDİRNE (A.A) - Edirne Toplu Ulaşım Sistemi (ETUS) Başkanı Serkan Oltandiken, Çalışacak olan personelde ilk baktığımız iyi ve güvenli araç kullanması, ikinci ise vatandaşa hitap tarzıdır dedi.
     Oltandiken, basın toplantısında, hizmet noktasında ETUS ve çalışmaları 3 ana başlıkta topladıklarını söyledi.
     Edirne toplu ulaşımında kendilerine, belediyeye ve kent kart sistemine düşen görevlerin olduğunu belirten Oltandiken, şunları kaydetti:
     Biz diğer illere göre hızlı ve çok yol aldık. Başarılı olmanın iki temel olgusu var birisi işin alt yapısını iyi temellere oturtmak. Biz bunu başardık. İkinci olgu üst yapısı, yani hizmet noktası. İşte en önemli sorun, mal sahibini, sermaye sahibini, araçta çalışan şoför statüsüne indirmekte. Fabrikanın patronunu işçi yapmak ne kazar zor ise bu da o kadar meşakkatlidir.
     Bu sebep size yansımıyor ama her ay belediyede kooperatif toplantı salonumuzda eğitim seminerleri veriyoruz. Eğitimlerin sonunda verdiğimiz sertifika ile çalışacak olan ile çalışmayacak olanı ayırmış olacağız. Çalışacak olan personelde ilk baktığımız iyi ve güvenli araç kullanması, ikinci ise vatandaşa hitap tarzıdır. Tek tip kıyafetle görsel güzelliği de sağlayacağız.
     Konuşmanın ardından ETUS sunum halinde katılımcılara anlatıldı.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Ali Bayaslan
<< Önceki Haber ETUS Başkanı Oltandiken: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER