Evden 3 kamyonet dolusu çöp ve

Evden 3 kamyonet dolusu çöp ve çalıntı eşya çıkarıldı -Amasyada bir evde yapılan aramada bulunan çöpler ile çalıntı oldukları tespit edilen malzemeler, 3 kamyonetle depoya götürülebildi


AMASYA (A.A) - Amasyada bir evde yapılan aramada bulunan çöpler ile çalıntı oldukları tespit edilen malzemeler, 3 kamyonetle depoya götürülebildi.
     İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Şeyhcui Mahallesinde bir süredir takip ettikleri Zafer Bnin (38) evinde arama yaptı. Aramada, 1 adet kuru sıkı tabanca ile çalıntı oldukları tespit edilen 88 kol saati, 110 cep telefonu, 14 oto teybi, 10 bisiklet, 6 motorlu el hızarı, elektronik eşyalar ve hırdavat malzemeleri bulundu. Evde ayrıca çok miktarda çöp olduğu belirlendi.
     Evdeki çöpler ile çalıntı malzemeler, 3 kamyonete doldurularak emniyet müdürlüğü deposuna götürüldü. Çöplerin içindeki hurdalık malzemeler ayrılarak depoya alındı, diğer atıklar ise belediye görevlilerine teslim edildi.
     Gözaltına alınan ve psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Zafer B. ise emniyetteki işlemlerinin ardından, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.
     Güvenlik güçleri, çalıntı malzemelerin sahiplerinin belirlenmesi için çalışma başlattı.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Evden 3 kamyonet dolusu çöp ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER