EXPO 2016 Antalya Ajansı ile AKSAV

EXPO 2016 Antalya Ajansı ile AKSAV işbirliği yapacak


ANTALYA (A.A) - EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay, dünyanın botanik EXPOsu ile Altın Portakal Film Festivalini buluşturacak ortak bir çalışma yapmak istediklerini söyledi.
     Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Arif Bulut, Yönetim Kurulu Üyesi Şebnem Bahar, İcra Kurulu Üyesi Hüseyin Şanlı, EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Gülayı ziyaret etti.
     Gülay, ziyarette yaptığı konuşmada, Antalyanın 2016 yılında Türkiyede çok önemli olan bir organizasyona ev sahipliği yapacağını belirtti. Bu organizasyonun en iyi şekilde gerçekleştirilmesi için gerekli çalışmaları yürüttüklerini anlatan Gülay, "Bu amaçla, yurt içi ve yurt dışında düzenlenen organizasyonlara katılmaya çalışıyoruz. Türkiyenin Oscarı olarak nitelendirilen Antalya Altın Portakal Film Festivali ile EXPO 2016 Antalyayı buluşturacak ortak çalışmalar yapmamız gerektiğini düşünüyorum" dedi.
     Gülay, EXPO 2016 Antalyanın başarıyla gerçekleşebilmesi için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini savundu.
     AKSAV Yönetim Kurulu Başkan Vekili Arif Bulut da EXPOnun Antalyada düzenlenecek olmasının kendilerini de heyecanlandırdığını söyledi.
     Gülay, Buluta EXPO 2016 Antalya flaması hediye etti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber EXPO 2016 Antalya Ajansı ile AKSAV Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER