EXPO Floriade 2012 Botanik Sergisi

EXPO Floriade 2012 Botanik Sergisi -Antalyada sevgi evlerinde kalan 22 çocuk Hollandanın Venlo kentinde düzenlenen EXPO Floriade 2012 Botanik Sergisini ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - Hatice Özdemir - Aile ve Sosyal Politikalar Antalya İl Müdürlüğü ile Antalya Yetim ve Muhtaç Çocuklara Yardım Vakfında seçilen 22 çocuk, Hollandanın Venlo kentindeki EXPO Floriade 2012 Botanik Sergisini ziyaret etti.
     Orta Anadolu Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bağdatlıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ekonomi Bakanlığının izniyle gerçekleştirilen proje kapsamında Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçılar Birliği organizasyonuyla Antalyadaki sevgi evlerinde kalan 22 başarılı çocuk ile 6 görevliyi EXPO Floriade 2012 Botanik Sergisini gezdirdiklerini söyledi.
     Antalyada 2016 yılında düzenlenecek Dünyanın Botanik EXPOsunun temasının Çocuk ve çiçek olduğunu hatırlatan Bağdatlıoğlu, Venlodaki Türk bahçesini Antalyadaki çocuklarımızla buluşturmak istedik. Bu doğrultuda ihtiyaç sahibi ve başarılı çocuklarımızı Hollandaya getirdik dedi.
     Çocuklara Floriade alanında bulunan Türk Bahçesi başta olmak üzere tüm bahçeleri gezdirdiklerini anlatan Bağdatlıoğlu, Floriade alanında çocuklara yönelik atölye çalışmaları yaptıklarını bildirdi.
     Çocukların 3 gün boyunca Hollandada çeşitli etkinliklere katıldıklarını ifade eden Bağdatlıoğlu, Çocuklarımız burada EXPOnun ruhunu yaşadılar, atmosferine katıldılar. Antalya 2016 Botanik EXPOsunda da gönüllü olarak hizmet verecekler diye konuştu.
    
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber EXPO Floriade 2012 Botanik Sergisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER