Famous Cup Yelken Yarışları

Famous Cup Yelken Yarışları -Yarışmada Genel Klasmanda Deniz Öngören ve ekibi Safinaz isimli tekneyle birinci oldu


MUĞLA (A.A) - Bodrumda düzenlenen sanat, spor ve magazin camiasından çok sayıda kişinin de katıldığı Famous Cup Yelken Yarışlarında Deniz Öngören ve ekibi Safinaz isimli tekneyle birinci oldu.
     Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK) ve Milta Bodrum Marinanın, Vodafone RED ve HTCnin katkıları ile organize ettiği, Marina Yat Kulüp tarafından düzenlenen ve iki gün süren yarışma sona erdi.
     Yarışmacılar, yarışın ilk gününde 17 millik Bodrum-Kıstak Adası-Bodrum rotasında, ikinci gün ise yine 17 millik Bodrum-Çelebi Adası-Karaada-Bodrum rotasında yarıştı.
     Yarışmada Genel Klasmanda Deniz Öngören ve ekibi Safinaz isimli tekneyle birinci, Kaan Özgönenç ve ekibi İzmir Yelken Akademisi isimli tekneyle ikinci, Şenkar Öztüzün ve ekibi ise X-Machine isimli tekneyle üçüncü oldu.
     Yarışmada dereceye girenlere ödülleri Marina Yat Kulüpte düzenlenen törenle verildi. Ödül töreninin ardından Fatih Erkoç ve Zafer Çebi Orkestrası konser verdi.
     Yarışmaya ve ödül törenine sanat, spor ve magazin camiasından Nejat İşler, Mehmet Aslantuğ, Pascal Nouma, Zeynep Beşerler, Sarp Akkaya, Bade İşçil, Engin Altan Düzyatan ve Erkan Can gibi çok sayıda kişi de katıldı.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Famous Cup Yelken Yarışları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER