Famous Cup Yelken Yarışları Bodrumda başladı

Famous Cup Yelken Yarışları Bodrumda başladı -Yarışmaya sanat, spor ve magazin camiasından Nejat İşler, Mehmet Aslantuğ, Pascal Nouma ve Zeynep Beşerler gibi isimler de katıldı


MUĞLA (A.A) - Bodrumda düzenlenen, Famous Cup Yelken Yarışları, sanat, spor ve magazin camiasından çok sayıda ünlü kişinin katılımıyla başladı.
     Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK) ve Milta Bodrum Marinanın, Vodafone RED ve HTCnin katkıları ile organize ettiği, Marina Yat Kulüp tarafından düzenlenen yarışmanın startı Bodrum açıklarında verildi.
     Yarışmaya sanat, spor ve magazin camiasından Nejat İşler, Mehmet Aslantuğ, Pascal Nouma, Zeynep Beşerler, Sarp Akkaya, Bade İşçil, Engin Altan Düzyatan ve Erkan Can gibi çok sayıda ünlü de katıldı. Yaklaşık 250 kişinin 21 tekneyle katıldığı yarışmanın yarın sona ereceği, sonuçların da yarın akşam saatlerinde açıklanacağı bildirildi.
     Mehmet Aslantuğ, gazetecilere yaptığı açıklamada, uzun kıyılara sahip Türkiyede denizciliğin geliştirilmesi gerektiğini söyledi.
     Kendisinin de belirli aralıklarla yelken yarışlarına katıldığını anlatan Aslantuğ, 25 yıldır denizlerde mutluyum. Famous Cup Yelken Yarışları da çok önemli bir organizasyon. Burada önemli olan birlikte olmak ve yarışmak dedi.
     Erkan Can ise yelken yarışlarına katılmak ve dinlenmek için Bodruma geldiğini söyledi.
     Pascal Nouma da denizi sevdiğini, yarışmayı kazanmak istediğini kaydetti.
     Marina Yat Kulüpte yarın düzenlenecek ve sunuculuğunu Metin Ucanın yapacağı yarışmanın ödül töreninde ise Fatih Erkoç ve Zafer Çebi Orkestrası konser verecek.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Famous Cup Yelken Yarışları Bodrumda başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER