Fatih Sultan Mehmet Kupası Okçuluk Yarışması

Fatih Sultan Mehmet Kupası Okçuluk Yarışması sona erdi (Fotoğraflı - Görüntülü)


EDİRNE (A.A) - Edirnede düzenlenen Fatih Sultan Mehmet Kupası Okçuluk Yarışması sona erdi.
     Türkiye Okçuluk Federasyonu ile Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü işbirliğinde 25 Kasım Stadyumunda yapılan yarışmaya, 117 sporcu katıldı.
     Yarışmanın kapanış töreninde konuşan Vali Hasan Duruer, bu organizasyonun Edirnede düzenlenmesinden mutluluk duyduklarını söyledi.
     Edirneye okçuluk salonu yapılması için çalışmalara başladıklarını belirten Duruer, "Burada okçular uygun olmayan şartlarda çalışıyorlardı. Edirneye bir okçuluk salonu yapma sözü vermiştik. Geçtiğimiz günlerde ihalesini yaptık. İnşallah birkaç ay sonra da okçu arkadaşlarımız bu salonda çalışacaklar" dedi.
     Yarışmada, "Klasik Yay Erkekler"de Şahin Karaçam, "Makaralı Yay Erkekler"de Evren Çağıran, "Klasik Yay Bayanlar"da Begül Löklüoğlu, "Makaralı Yay Bayanlar"da Ecem Cansu Coşkun birinci oldu.
     Takımlardan ise "Klasik Yay Erkekler"de Ankara Okçuluk İhtisas Spor Kulübü, "Makaralı Yay Erkekler"de Denizli Halk Eğitimi Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü, "Klasik Yay Bayanlar"da İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, "Makaralı Yay Bayanlar" da da Muğla Gençlik ve Spor Kulübü, birinciliği elde etti.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Cihan Demirci
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber Fatih Sultan Mehmet Kupası Okçuluk Yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER