Fenerbahçe Ülker, Siirtte

Fenerbahçe Ülker, Siirtte -Sarı lacivertli takım, Siirt Karması ile dostluk maçı yaptı -Müsabakada AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören de forma giydi (Görüntülü-Fotoğraflı)


SİİRT (A.A) - Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, Siirt Karması ile dostluk maçı yaptı.
     Siirt 14 Eylül Spor Salonunda 20 dakika süren müsabakada AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören de forma giydi. Fenerbahçe Ülkerin oyuncularından Mike Batiste, Emir Preldzic ve Ömer Onan da Siirt Karmasında oynadı.
     Karşılaşmayı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırımın yanı sıra eski yöneticiler Nihat Özdemir ve Murat Özaydınlı da izledi. Maçtan önce Yıldırım ve Özdemir sahaya inerek basket attı.
     AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, müsabakadan önce Aziz Yıldırıma üzerinde Fenerbahçe Spor Kulübü ve Aziz Yıldırım yazan battaniye verdi. Sarı lacivertlilerin eski başkan vekili Nihat Özdemire de battaniye hediye edildi.
     Taraftarın yoğun ilgisi altında oynanan maçta, Aziz Yıldırım salona geldiğinde bir süre taraftarlar Alex lehine tezahüratta bulundu.
     Bu arada maçtan önce sarı lacivertli basketbolcular, taraftarlara üzerinde imza ve fotoğrafları bulunan kartlar dağıttı.
     Siirtte sarı lacivertli kulübün sosyal etkinlikleri kapsamında bulunan Fenerbahçe Ülker, bugün özel uçakla İstanbula dönecek.
    
     Muhabir: Erkan Tiryaki / Yahya Oğuz
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Fenerbahçe Ülker, Siirtte Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER