Ferizliden kısa kısa

Ferizliden kısa kısa -TOKİden Sakaryaya 543 milyon liralık yatırım


SAKARYA (A.A) - Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel, Sakaryaya bugüne kadar 543 milyon liralık konut yatırımı yaptıklarını söyledi.
     Karabel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sakaryada 200 yataklı kadın doğum hastanesi inşaatının gündemlerinde olduğunu, Arifiye ilçesinde 100 Roman konutu, Akyazıda 400 kişilik öğrenci yurdu ve çeşitli konut çalışmalarının devam ettiğini anlattı.
     Karabel, şöyle devam etti:
     Geyvede Roman konutu, Hendekte 144 Roman konutu, Karasuda 48 Roman konutu, 300 kişilik öğrenci yurdu, Pamukovada yine Roman konutu, 350 kişilik öğrenci yurdu ve Sapancada 105 Roman konutu, ayrıca 500 kişilik öğrenci yurdu yapım aşamasında. Söğütlüde ise 150 konut ve Roman konutu, Ferizlide de belediye başkanımızın göstereceği arazi üzerine konut yapılması için alan taramalarımız devam ediyor.
    
     -Ferizlide bayanlar resim çizmeyi öğreniyor-
    
     Ferizli Halk Eğitim Müdürlüğünün açtığı teknik resim kurslarına, bayanlar ilgi gösteriyor.
     Resim öğretmeni Emel Gülcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 aylık eğitimin ardından kursiyerlerin açtığı sergiye gösterilen ilgiye teşekkür ederek, Bizlere her zaman destek veren kaymakamımıza, halk eğitim müdürümüze ve kursiyerlerimize teşekkür ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Erol Ulu / Uğur Subaşı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Ferizliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER