FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası

FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası -Aliağa Petkim Genel Menajeri Birtan Saka: Salı günü oynayacağımız rövanş maçında rakibimizi 12 sayının üzerinde farklı bir skorla mağlup ederek gruplara kalacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın


İZMİR (A.A) - Aliağa Petkim Genel Menajeri Birtan Saka, FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası ön eleme turu ilk maçında Finlandiya ekibi Joensuun Katajaya deplasmanda 82-70 yenilmelerine rağmen, turu geçerek gruplara kalacaklarına inandıklarını bildirdi.
     Saka, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımlarının tarihinde ilk kez bir Avrupa kupası maçına çıktığını, dün oynanan maça Joensuun Kataja karşısında avantajlı bir skor elde etmek için mücadele ettiklerin, ancak bunu başaramadıklarını kaydetti.
     İlk 3 periyotu üstün götürdükleri maçta farkı 17 sayıya kadar çıkardıklarını ifade eden Saka, 4. periyotun başlaması ile birlikte özellikle maçın hakeminin kötü bir yönetim gösterdiğini savunarak bunun sonucunda da dengesi bozulan takımlarının 12 sayılık bir farkla sahadan mağlup ayrıldığını ifade etti.
     Aliağada 2 Ekim Salı günü oynanacak rövanş maçına takımdaki sakat oyuncuların iyileşmesiyle tam kadro çıkacaklarını belirten Saka, Salı günü oynayacağımız rövanş maçında Finlandiya ekibi Joensuun Katajayı 12 sayının üzerinde farklı bir skorla mağlup ederek gruplara kalacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Aliağada seyircimizin de desteğiyle gruplara kalacağımıza inanıyorum dedi.
     Aliağa Petkim, rakibini elemesi durumunda (B) Grubunda Krasnye Krylia Samara (Rusya), Keravnos Nicosia (Kıbrıs Rum kesimi) ve CSU Asesoft Ploiesti (Romanya) ile eşleşecek.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER