FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupasına

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupasına doğru -TFF Yönetim Kurulu Üyesi Beyazlı ve FIFA U-20 Futbol Şampiyonası Trabzon Koordinatörü Kazancıoğlu, Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlunu ziyaret etti -Kupa, Trabzondaki Meydan Parkında serg


TRABZON (A.A) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı ve FİFA U-20 Futbol Şampiyonası Trabzon Koordinatörü Metin Kazancıoğlu, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlunu ziyaret etti.
     Beyazlı, beraberindeki Kazancıoğlu ile Gümrükçüoğlunu ziyaretinde yaptığı konuşmada, "Türkiyenin farklı şehirlerinde yapılacak olan U-20 Futbol Şampiyonası öncesinde Trabzon Belediyesinin organizasyonu sahiplenmesi ve destek vermesi gerçekten çok güzel" dedi.
     Trabzonda 2011deki Avrupa Gençlik Yaz Olimpiyatlarının başarıyla tamamlandığını söyleyen Beyazlı, "2011de, 4 bini sporcu 10 binin üzerinde misafiri bu kentte ağırlayan Trabzon halkının 21 Haziran-13 Temmuz arasında yapılacak olan şampiyonada da aynı hassasiyeti göstereceğine inanıyoruz" diye konuştu.
     Gümrükçüoğlu da FIFA U-20 Futbol Şampiyonasının Trabzonun tanıtımına önemli katkı sağlayacağını ifade ederek, "Belediyenin imkanlarını şampiyonanın tanıtımı için elimizden geldiğince kullanmaya çalışıyoruz. Şampiyona öncesinde anonslar yapıyoruz. İnşallah 18-19 Mayıs tarihinde kupa Trabzona gelecek ve Meydan Parkında sergilenecek" dedi.
     Trabzonluları kupayı görmeye davet eden Gümrükçüoğlu, "Trabzondaki müsabakalarda yeteneklerini sergileyecek olan 20 yaş altı uluslararası futbolcular belki bir dönem sonra dünyanın en iyi futbolcuları olacak. Dolayısıyla bu şampiyona Dünya Futbol Şampiyonasının ardından yapılan en büyük etkinlik" diye konuştu.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Tuncay Bekar
<< Önceki Haber FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupasına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER