FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası hazırlıkları -FIFA ve TFF heyeti, Akdeniz Üniversitesi Stadyumunda incelemelerde bulundu


ANTALYA (A.A) - Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkililerinden oluşan heyet, Akdeniz Üniversitesi Stadyumunda, FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında incelemelerde bulundu.
     Türkiyenin ev sahipliğinde, 21 Haziran-13 Temmuz 2013 arasında Kayseri, Antalya, Bursa, Gaziantep, İstanbul, Rize ve Trabzonda düzenlenecek FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası hazırlıkları devam ediyor.
     Bu kapsamda FIFA ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkililerinden oluşan heyet, Antalyadaki Akdeniz Üniversitesi Stadyumunda incelemelerde bulundu.
     Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephenin de katıldığı incelemelerde, FIFA yetkilileri ve TFF temsilcilerinden oluşan 28 kişilik heyet, Akdeniz Üniversitesi Stadyumunda ve çevresinde incelemeler gerçekleştirdi.
     İncelemelerin ardından FİFA Müsabakalar Sorumlusu Rhiannon Martin, UEFA Gençler ve Amatörler Komite Üyesi Süheyl Önen ve Antalya Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupasının maskotu Kanki ile beraber fotoğraf çektirdi.
     Heyetin başkanlığını yürüten Martin, Antalyada bulunmaktan mutlu olduklarını belirtti. Medical Park Antalyasporun bugün sahasında karşılaşacağı Mersin İdmanyurdu maçı öncesinde müsabaka operasyonunun nasıl yapıldığı konusunda izlenimler yapacaklarını bildiren Martin Çimin kalitesini görünce çok memnun olduk. Harika bir çim kalitesi var. Antalyanın turnuvaya en güzel şekilde ev sahipliği yapacağına inanıyorum dedi.
     Heyet, stadın ardından çim uzmanlarıyla kentteki diğer antrenman tesislerini de gezecek.
    
     Muhabir: Sefa Karacan
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER