Fındık yüklü tır devrildi: 2 ölü

Fındık yüklü tır devrildi: 2 ölü -Çorumda fındık yüklü tırın devrilmesi sonucu baba ile oğlu hayatını kaybetti -Kazada yola saçılan 25 ton fındık, belediye ekipleri ve firma yetkililerinin getirdiği işçiler tarafından toplanıyor


ÇORUM (A.A) - Çorumda fındık yüklü tırın devrilmesi sonucu baba ile oğlu hayatını kaybetti.
     Edinilen bilgiye göre, Giresundan Ankara yönüne giden Sebahattin Çimenin (59) kullandığı 28 K 6342 plakalı fındık yüklü tır, Çorum-Samsun karayolu Çimento Fabrikası Kavşağında kontrolden çıkarak devrildi. Tırın devrildikten sonra 25 metre sürüklendiği kazada, sürücü Çimen ile yanındaki oğlu Şafak Çimen (34) olay yerinde yaşamını yitirdi.
     Tırda sıkışan baba ile oğlunun cesetleri, kaza kırım ekiplerinin uzun uğraşları sonucu bulundukları yerden çıkarılarak, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
    
     -Yola saçılan 25 ton fındık, işçiler tarafından toplandı-
    
     Devrilen tırda bulunan 25 ton çeşitli türden fındık, refüje ve karayoluna saçıldı. Çorum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve firma yetkililerinin getirdiği işçiler tarafından toplanmaya başlanan fındığın, çuvallara yüklenerek bir başka tıra nakli gerçekleştiriliyor.
     Dağılan paket ve çuvallardaki fındık, işçiler tarafından metal kaplar ve elle toplandı.
    
     Muhabir: Gazi Nogay - Ferhat Barulay / İsmail Çimen
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Fındık yüklü tır devrildi: 2 ölü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER