FİSKOBİRLİKte fındık alımları sürüyor

FİSKOBİRLİKte fındık alımları sürüyor -Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar: Kurumumuz her geçen gün ciddi manada piyasaya ağırlığını koyacak


ORDU (A.A) - Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, Kurumumuz her geçen gün ciddi manada piyasaya ağırlığını koyacak dedi.
     Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eylül ayından bu yana FİSKOBİRLİKin fındık alımı yapmaya başladığını ve halen düzenli bir şekilde fındık alımlarının sürdürdüğünü belirtti.
     Piyasa fiyatının üzerinde fındık alımı gerçekleştirdiklerini ifade eden Bayraktar, şunları kaydetti:
     Fındık alımlarımız halen devam ediyor. Hatta sezon başında depolarımıza emanete fındık bırakan üreticilerimizin ürünlerini de piyasa fiyatının üzerinde bozuyoruz. Aynı şekilde bize fındık satanların ürünlerini de piyasa fiyatının 20 kuruş üzerinde alıyoruz. Piyasadaki fiyat neyse biz onun üzerinde alım yapıyoruz. Bu sezonun alımları temmuz ayına kadar sürdüreceğiz. Zaten fındık bize çok lazım. Entegre tesislerimiz çalışıyor. Ama şunu herkes bilmeli ki bundan sonra kurumumuz her geçen gün ciddi manada piyasaya ağırlığını koyacak. Bugün bize acaba diye bakanlar ilerleyen dönemde ne kadar ciddi olduğumuzu ve piyasaya o ciddiyetle girdiğimizi anlayacaklar. Süreç çok iyi gidiyor. Bu sezon bunu gösterdik. Gelecek sezonlarda da bu kararlılığımızı daha net bir şekilde gösterme imkanımız olacak. Üreticilerimiz yeter ki bizlere güvensin ve inansın.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber FİSKOBİRLİKte fındık alımları sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER