Fotbol: Spor Toto 3. Lig

Fotbol: Spor Toto 3. Lig -Gümüşhanespor Başkanı Çimen: Hafta sonu deplasmanda Keçiörengücü ile yapacağımız maçtan galibiyetle ayrılıp çıkışımızı sürdürmek istiyoruz


GÜMÜŞHANE (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Gümüşhanesporda Kulüp Başkanı İdris Çimen, hafta sonu deplasmanda Keçiörengücü ile yapacakları maçtan galibiyetle ayrılıp çıkışı sürdürmek istediklerini söyledi.
     Ligin 13 haftasında üstün performans sergileyerek 28 puanla 3. sırada yer aldıklarını belirten Çimen, şunları söyledi:
     Geride kalan haftalara baktığımızda kötü olmadığımızı görüyoruz. Bu da şampiyonluk yolunda ilerlediğimizin bir göstergesi. Mağlup olduğumuz ve berabere kaldığımız maçlarda şansızdık. Bizim açımızdan gayet güzel bir süreç. Temennimiz bundan sonraki maçlarda daha iyi olmamız. İnşallah da böyle devam ederiz. Şu anki gidişatımızı çok iyi görüyorum. Futbolcularımız birlik ve beraberliği bozmadığı müddetçe daha da iyi olacağımıza inanıyorum. Asla ümidimizi yitirmedik.
     Büyük uğraşlarla yepyeni bir takım kurduklarını dile getiren Çimen, Bu başarıda oyuncularımın katkısını asla göz ardı edemeyiz. Futbolcularımızın iyi niyeti, birlik ve beraberliğinin yanında bizim onlara bakış açımızın her zaman iyi olması başarıyı beraberinde getirdi. Hafta sonu deplasmanda Keçiörengücü ile yapacağımız maçtan galibiyetle ayrılıp çıkışımızı sürdürmek istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Osman Yetim
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Fotbol: Spor Toto 3. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER