Fotoğraf devleri Kayseri

Fotoğraf devleri Kayseri-de buluşuyor -BRN Yatakları tarafından düzenlenen -Dünyanın en rahat yeri-- konulu fotoğraf yarışmasında Türkiye-nin önemli fotoğraf sanatçıları jüri olarak görev alacak


KAYSERİ (A.A) - BRN Yatakları tarafından düzenlenen -Dünyanın en rahat yeri-- konulu fotoğraf yarışmasında Türkiye-nin önemli fotoğraf sanatçıları jüri olarak görev alacak.
     BRN Yatak Genel Müdürü Berna İlter, dünyada 50-den fazla ülkede 500-ü aşkın satış noktasında ürünlerini sunan firmalarının Türkiye-de fotoğraf sanatına destek olmak amacıyla 15 Ocak-ta başlattıkları -Dünyanın en rahat yeri- konulu fotoğraf yarışmasına rekor düzeyde katılım olduğunu söyledi.
     Dün itibarıyla fotoğraf kabulünün sona erdiği yarışmada, 566 kişinin 1772 eseri www.altinjuri.com adresine yüklediğini kaydeden İlter, şunları söyledi:
     -Yarışmamız sayesinde dünyaca ünlü fotoğraf sanatçılarımız Dr. Haluk Uygur, İzzet Keribar, Prof. Dr. Sabit Kalfagil, İbrahim Zaman, Hamit Yalçın-ı Kayseri-de biraraya getirme fırsatı da bulacağız. Cumartesi günü toplanacak bu çok değerli jüri, dünyanın en rahat yerini anlatan kareleri belirleyecek.-
     Yarışmada birinciye 5 bin, ikinciye 3 bin, üçüncüye 2 bin TL ödül verilecek. Mansiyonun 750 TL olarak belirlendiği yarışmada, sergilemeye değer görülen eserler ise 250şer lira ile ödüllendirilecek.
     Yarışmanın sonucu 20 Nisan Cumartesi günü açıklanacak.
    
     Muhabir: Esra Gül Aktürk
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Fotoğraf devleri Kayseri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER