Fotoğrafları hediyelik eşya haline getiriyor

Fotoğrafları hediyelik eşya haline getiriyor -Yaşamını Bodrumda sürdüren bir tekstilci, Bodrumun beyaz evlerinin fotoğraflarını özel bir teknikle işleyerek hediyelik eşya haline getiriyor


MUĞLA (A.A) - Bodrumda yaşamını sürdüren bir tekstilci, Bodrumun beyaz evlerinin fotoğraflarını begonvillerle süsleyerek hediyelik eşya haline getiriyor.
     Bodruma gelen yerli ve yabancı tatilcilerin hayranlıkla incelediği Bodrumun beyaz evlerinin fotoğrafları, tekstilci Ahmet Sonant tarafından hediyelik eşya sektörüne kazandırıldı.
     Bodrum fotoğraflarını kontrplağa yapıştıran Sonant, daha sonra ünlü begonvil desenlerini fotoğraf üzerine işleyerek fotoğrafı hediyelik eşya haline getiriyor.
     Sonant, gazetecilere yaptığı açıklamada, hobi olarak resim yapmaya başladığını, çok beğenmesinden dolayı Bodrumun beyaz evleri herkese tanıtmak istediğini söyledi.
     Bodrumun begonvillerini, denizi çok sevdiğini ifade eden Sonant, Yaklaşık 3 yıldan bu yana değişik Bodrum fotoğraflarının üzerine desen işlemeleri yapıyorum. Bir tanesinin bitmesi 6 günümü alıyor dedi.
     Beyaz evlerden oluşan hediyelik eşyaların yapımını anlatan Sonant, şöyle konuştu:
     Kontrplak boya yapıldıktan sonra Bodrum fotoğraflarının çıktısını alıyorum. Sonra üzerinde boyama işlemleri yapıyorum. Bu özel bir teknik. Begonvilleri ve çiçekleri fazlalaştırıyorum. Çizgileri belli hale getirip fotoğrafı daha canlı hale getiriyorum ve insanların beğenisine sunuyorum. Fotoğraflara özellikle yabancı turistler ilgi gösteriyor. Onlar Bodruma özgü şeyler arıyor, o nedenle bu ürünler oldukça ilgi görüyor. Amacımız Bodrum evlerini herkesin tanıması.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Fotoğrafları hediyelik eşya haline getiriyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER