FÜ Rektörlüğü ile İl Mİlli Eğitim

FÜ Rektörlüğü ile İl Mİlli Eğitim Müdürlüğü Eğitimde İş Birliği Protokolü imzaladı


ELAZIĞ (A.A) - Fırat Üniversitesi (FÜ) Rektörlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Eğitimde İş Birliği Protokolü imzalandı.
     FÜden yapılan yazılı açıklamaya göre, Elazığda eğitimin niteliğini geliştirmek, öğrencilerin öğrenme başarılarını artırmak ve daha ileri düzeyde öğrenim fırsatları sunmak amacıyla Rektörlük ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağın makamında düzenlenen törenle protokol imzalandığı belirtildi.
     Elazığ Valisi Muammer Erol, törende, protokolün Fırat Üniversitesi ve Milli Eğitim Müdürlüğüne hayırlı olmasını temenni etti.
     Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ da protokolün bir çok alanda işbirliğini içerdiğini kaydetti.
     Milli Eğitim Müdürü Aziz Yeniyol ise yapılan protokolün özelikle lise eğitimi sürdüren öğrencilerin üniversitenin kütüphanesinden, elektronik veri tabanlarından, kampüsünden ve üniversitedeki çeşitli öğrenci kulüplerinden faydalanmasını içerdiğini, böylece lise döneminde öğrencilerin üniversite ortamıyla tanışmalarının amaçlandığını belirtti.
     Yeniyol, protokol kapsamında üniversitedeki çeşitli bölümler ile işbirliğinde gerçekleştirilecek projelerle öğretim üyeleri veya üniversite öğrencilerinin çeşitli eğitim, sağlık veya sosyal konularda öğrencilere yönelik faaliyetleri olacağını bildirdi.
     Konuşmaların ardından Vali Muammer Erol, Rektör Prof. Dr. Demirdağ ve Milli Eğitim Müdürü Yeniyol tarafından protokol imzalandı.
    
     Munabir: İsmail Şen / Ömer Fansa
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber FÜ Rektörlüğü ile İl Mİlli Eğitim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER