Futbol

Futbol -Şahinbey Belediye Gençlik Spor, Beyoğluspor maçına hazırlanıyor


GAZİANTEP (A.A) - Futbolda, Şahinbey Belediye Gençlik Spor pazar günü yapacağı Beyoğluspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Seçkin Göksel, ligde iyi bir hava yakaladıklarını belirterek, aldıkları galibiyetlerin takımı motive ettiğini belirtti.
     Bu haftayı da kayıpsız kapatarak zirveye doğru daha emin adımlarla yürümek istediklerini ifade eden Göksel, Pazar günü Gazikent stadında yapacakları maça Gaziantepli sporseverleri davet etti.
    
     -Voleybol
    
     Voleybolda, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Tokat Niksar Belediyessor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
     Kulüp başkanı Mehmet Demirbaş, geçen hafta sonu aldıkları Ankara PTT galibiyetinin sporcular ve teknik heyete moral verdiğini ifade etti.
     Sporcuların antrenmanlarda oldukça istekli ve arzulu çalıştıklarını belirten Demirbaş, Hafta sonu deplasmanda yapacağımız Tokat Niksar Belediyespor maçını da kazanarak galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğluna verdiği destekten dolayı teşekkür ederim. ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan / Veli Gürgah
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER