Futbol

Futbol -Özel maçta eski milli yıldızlar, Şanlıurfa şöhretler takımını 4-0 yendi


ŞANLIURFA (A.A) - Eski milli futbolculardan oluşan takım, özel maçta karşılaştığı Şanlıurfa şöhretler takımını 4-0 yendi.
     GAP Arena Stadyumunun ışıklandırılması dolayısıyla yapılan özel maçta, Şanlıurfa şöhretler takımı ile eski milli futbolculardan kurulu takım karşılaştı. Maç öncesi sahaya çıkan iki takımın sporcuları, taraftarı selamlayıp hatıra fotoğrafı çektirdi.
     Rüştü Reçberin kaleyi koruduğu, Tümer Metin, Okan Buruk, Hakan Ünsal ve Tolunay Kafkasın yanı sıra Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvençin de forma giydiği milliler, Hakem Bünyamin Gezerin yönettiği maça hızlı başladı.
     Karşılaşmanın henüz 2. dakikasında Burhan Kahramanın attığı golle 1-0 öne geçen Milliler, karşılıklı ataklarla oldukça çekişmeli geçen maçın ilk yarısını bu skorla tamamladı.
     İkinci yarıya da hızlı başlayan milliler, 42. dakikada Serkan Doyumun attığı golle durumu 2-0 yaptı. Tolunay Kafkasın 46. dakikada attığı golle farkı 3e çıkaran milliler, son dakikada Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvençin attığı penaltı golüyle karşılaşmadan 4-0 galip ayıldı.
     Futbolculardan Tümer Metin, gazetecilere yaptığı açıklamada, güzel bir gün geçirdiklerini belirterek, organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenleri kutladı.
     Hakan Ünsal ise maçın küçük bir ayrıntı olduğunu ifade ederek, Önemli olan bırakılan izlerdir. İz bırakabildiysek ne mutlu bizlere dedi.
     Vali Celalettin Güvenç de GAP Arena Stadyumunun ışıklandırılması dolayısıyla yapılan maça davet edilen milli takımın eski futbolcularına teşekkür etti.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş / Hüseyin Burak Demirer
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER