Futbol

Futbol -Kardemir Karabüksporda, Bursaspor hazırlıkları -Takımın milli futbolcusu Ahmet İlhan: -İyi hazırlanıp, taraftarımızın da desteği ile Bursaspor maçında galip gelmek istiyoruz


KARABÜK (A.A) - Spor Toto Süper Ligin 21. haftasında sahasında Bursaspor ile karşılaşacak Kardemir Karabükspor, maçın hazırlıklarını sürdürdü.
     Çamlık Spor Tesislerinde Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde yapılan antrenmanda, futbolcular koşu ve teknik çalışma yaptı.
     Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda sakat olan Gökhan ve Uğur takımdan ayrı koşu yaptı.
     Takımın milli futbolcusu Ahmet İlhan Özek, gazetecilere yaptığı açıklamada, çok önemli olan Bursaspor maçına iyi hazırlandıklarını söyledi.
     Bursaspor maçında taraftara büyük görev düştüğünün altını çizen Özek, Bursaspor güçlü bir ekip. İlk maçta deplasmanda yenilmiştik . Takım olarak bu maça çok iyi çalıştık. Ben de bugün katılabildim. İyi hazırlanıp, taraftarımızın da desteğiyle Bursaspor maçında galip gelmek istiyoruz ifadelerini kullandı.
    
     -İlk defa milli oldum-
    
     Kardemir Karabüskpora gelirken hedefinin milli takıma gitmek olduğunu ifade ettiğini ve bu amacına ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Özek, şöyle konuştu:
     Kardemir Karabükspordan A milli takıma seçildiğim için çok mutluyum. İnanılmaz mutluluk ve gurur verici bir durum bu. Bu takıma geldiğimde hedefimin milli takım olduğunu söylemiştim. Bunu başardım. Şimdiki hedefim bu hazırlık maçının dışında 2014 dünya kupası grup maçlarında da bulunmak istiyorum. Daha çok çalışıp kalıcı olmak istiyorum. Milli takımın durumu şimdi kötü görünüyor. Ama önümüzde daha çok maç var. Bu maçlarda galip gelikten sonra her şey değişir diye düşünüyorum. Mart ayında çok önemli 2 maç var. Bu 2 maçı aldığımızda üst taraflara çıkıyoruz. Umutsuzluğa kapılmaya gerek yok. Bence hala şansımız var.
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER