Futbol

Futbol -Kayserispor ile Mersin İdmanyurdunun 19. randevusu -Sarı-kırmızılılar, rakibine karşı 13 galibiyet alırken, 4 kez mağlup oldu, 1 maç da berabere sonuçlandı


KAYSERİ (A.A) - Kayserispor ile Mersin İdmanyurdu yarın 19. kez karşı karşıya gelecek.
     AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, Mersin İdmanyurdu ile 5i Süper Ligde olmak üzere bugüne kadar 18 kez karşılaşan Kayserispor, rakibini 13 kez mağlup etmeyi başardı.
     Mersin ekibiyle 1 maçta berabere kalan sarı-kırmızılılar, 4 kez de sahadan mağlup ayrıldı. Geride kalan 18 karşılaşmada rakip fileleri 31 kez havalandıran Kayserispor, kalesinde ise 17 gol gördü.
     Sarı-kırmızılıların, Kayserideki maçlarda Mersin İdmanyurduna karşı büyük üstünlüğü bulunuyor. Kayserispor, sahasındaki 9 maçta rakibini 8 kez mağlup ederken, 1 kez de berabere kaldı.
    
     -Kayserispor, ligde rakibine hiç yenilmedi-
    
     Kayserispor ile Mersin İdmanyurdu, Spor Toto Süper Ligde toplam 5 maçta puan mücadelesine girdi. Sarı-kırmızılı takım, 5 maçın 4ünde 3 puana uzanan taraf olurken, 1 karşılaşma da berabere sonuçlandı.
     Ligde Mersin temsilcisinin kalesine 9 gol atmayı başaran Kayserispor, kalesinde ise 5 gol gördü.
    
     -Karşılaşmanın hakemi Hüseyin Sabancı-
    
     Kayserispor ile Mersin İdmanyurdu arasında yarın Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadında saat 13.30da oynanacak maçı, hakem Hüseyin Sabancı ve yardımcıları Serkan Akarca ile Arkın Akgöl yönetecek.
     Spor Toto Süper Ligde 24üncü hafta mücadelesi öncesi Kayserispor 32 puanla 8inci, Mersin İdmanyurdu ise 20 puanla 18. sırada bulunuyor.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Orhan Canbulatel
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER