Futbol

Futbol -Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Eryüksel: "(Beşiktaşın Gekas ile ilgilendiği yönündeki haberler) Bu tür haberler rakip takımın motivasyonunu düşürmek için yapılan manipülasyondur. Böyle bir şey yok"


MANİSA (A.A) - Akhisar Belediyesporun kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel, Beşiktaşın Gekas ile ilgilendiği yönündeki haberlere ilişkin, "Bu tür haberler rakip takımın motivasyonunu düşürmek için yapılan manipülasyondur. Böyle bir şey yok" dedi.
     Eryüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak iyi oynadıklarını, gol sorununun da Gekas ile çözüldüğünü belirtti.
     Gekasın Akhisar Belediyespora renk kattığını, takıma ağabeylik yaptığını kaydeden Eryüksel, "9 maçta 8 golü var, bu müthiş bir rekor. İnşallah gollerinin devamını diliyoruz" dedi.
     Eryüksel, 20 Nisan Cumartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadında Beşiktaş ile karşılaşacaklarına işaret ederek, basında yer alan "Beşiktaşın golcü oyuncu Gekas ile ilgilendiği" yönündeki haberlerin doğru olmadığını söyledi.
     "Bu tür haberlerin rakip takımın motivasyonunu düşürmek için yapılan manipülasyon olduğunu" savunan Eryüksel, "Böyle bir şey yok. Gekas her maçtaki gibi çıkıp Beşiktaşa da golünü atacak. Beşiktaş iyi bir takım, güçlü bir kadrosu var. 90 dakika mücadele ile geçen bir maç olacak" diye konuştu.
     Öte yandan Akhisar Belediyespor-Beşiktaş maçının biletlerinin kale arkası için 40, Tarzan kapalı tribün için 50, kapalı tribün için 80 lira ve VIP tribün için 100 liradan satışa çıktığı öğrenildi.
    
     Muhabir: Mustafa Özdemir / Halil Şahin
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER