Futbol: Hazırlık maçı

Futbol: Hazırlık maçı -Sivasspor: 1 - Fürth: 2


SİVAS (A.A) - Yeni sezon hazırlıklarını Avusturyada sürdüren Sivasspor, Almanyanın Fürth takımına 2-1 mağlup oldu.
     AA muhabirinin kulüp yetkililerinden edindiği bilgiye göre, Sivasspor, Avusturya kampındaki 3. hazırlık maçında Almanyanın Fürth takımıyla karşılaştı.
     Kössen Erlaustr Stadında oynanan maçta, Sivassporun yeni transferleri de şans buldu. Maça Korcan, Uğur, Erhan, Navratil, Ziya, Doğa, Alican, Aatif, Cerny, Grosicki, Pedriel onbiriyle çıkan Sivassporda, kaleci Atilla ile Hayrettin, Kadir, Mehmet Nas, Erman Kılıç ve Abdulkadir Özgen de forma giydi.
     Fas asıllı Fransız orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhenin 25. dakikada attığı golle öne geçen Sivasspor, ikinci yarıda rakibin 1i penaltıdan 2 golüne engel olamadı. Maçta rakibine oranla daha atak futbol sergileyen ancak üstünlüğünü koruyamayan kırmızı-beyazlı ekip, 75. ve 80. dakikalarda yediği gollerle maçtan 2-1 mağlup ayrıldı.
     Sivasspor, Avusturya kampındaki dördüncü hazırlık maçında 30 Temmuzda Almanyanın FC Nürnberg takımıyla karşılaşacak. Bolu Geredede yaptığı ilk etap hazırlık kampının ardından ikinci etap çalışmalarını 17 Temmuzdan itibaren Avusturyada sürdüren Sivasspor, Avusturya kampında daha önce yaptığı 2 hazırlık maçında Fransanın Monaco takımına 2-0 yenilmiş, Gürcistanın Lokomotif Tiflis takımını ise 2-0 mağlup etmişti.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Futbol: Hazırlık maçı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER