Futbol: Hazırlık maçı

Futbol: Hazırlık maçı -Sivasspor: 3 - Tokatspor: 2 -Maç öncesinde Hakkarideki şehitler için saygı duruşunda bulunuldu (Fotoğraflı - Görüntülü)


TOKAT (A.A) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tokatspor ile yaptığı hazırlık maçından 3-2 galip ayrıldı.
     Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Sivasspor ile Tokatspor, 4 Eylül Stadında karşılaştı. Maç öncesinde İstiklal Marşının okunmasının ardından Hakkarideki çatışmada şehit düşen güvenlik güçleri için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
     Hakem Adem Sarıtaşın yönettiği maçta, Sarıtaşın yardımcılıklarını Egemen Eren ve Muzaffer Kaşıkçı yaptı. Gökmen Karataşın dördüncü hakem olarak görev yaptığı maçı, taraftarlar ücretsiz olarak izledi.
     Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Aydın, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Tokatspor Kulübü Başkanı Mustafa Şahinin de izlediği maçta tribünlerin büyük bölümünün boş kaldığı görüldü.
    
     -Takımlar oyuncularına şans verdi-
    
     Ev sahibi Sivasspor maça, Atilla, Uğur, Navratil, Rajnoch, Şaban, Alican, Doğa, Aatif Chahechouhe, Milan Cerny, Grosicki, Pedriel onbiriyle çıktı.
     Kırmızı-beyazlı ekipte, kaleci Milan Borjan ile Faty, Murat Akça, Hayrettin, Kaan Kılcı, Kadir, Mehmet Nas ve Erman Kılıç da ikinci yarıda forma giydi.
     Konuk ekip Tokatspor ise Erhan, Taner, Celal, Oğuz Özen, Alihan, Veysi, Haluk, Vedat, Uğur, Ercan, Emin onbiriyle mücadele etti.
     Maçta, her iki takım da yeni transferlerine ve genç oyuncularına da şans verdi. Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay ve Tokatspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, maçta oyuncularının son durumunu görme fırsatı buldu.
     Maçın ilk yarısını 2-1 önde tamamlayan Sivasspor, sahadan 3-2 galip ayrıldı. Sivassporun gollerini 13. ve 37. dakikalarda Aatif, 64. dakikada ise Erman Kılıç attı. Biri penaltıdan iki gole imza atan Aatif, performansıyla alkış aldı. Tokatsporun gollerini ise 26. dakikada Vedat Aşkın ve 77. dakikada Yasin Yener (penaltıdan) kaydetti.
     Sivasspor, 10-11 Ağustosta Başkentte düzenlenecek 46. Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Futbol Turnuvasına katılacak. Kırmızı-beyazlı ekip, turnuvanın ilk maçında 10 Ağustos Cuma günü saat 15.45te Elazığspor ile karşılaşacak. Turnuvaya Gençlerbirliği ve Kardemir Karabükspor takımları da katılacak.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Futbol: Hazırlık maçı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER