Futbol: Maçın ardından

Futbol: Maçın ardından -Giresunspor Teknik Direktörü Penbe: -"Ligi galibiyetle bitirdik ama üzüntülüyüz. Çünkü bir grup taraftarın 3-0 galipken bile yaptıkları tezahüratlar canımızı sıktı"


GİRESUN (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta sahasında Sarıyeri 3-1 yenen Giresunsporun teknik direktörü Ergün Penbe, "Ligi galibiyetle bitirdik ama üzüntülüyüz. Çünkü bir grup taraftarın 3-0 galipken bile yaptıkları tezahüratlar canımı sıktı" dedi.
     Penbe, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, taraftarların maç sırasında yaptığı tezahüratların kendilerini üzdüğünü belirtti.
     Takımın küme düşmediğini ancak bir grup taraftarın olumsuz sözler sarf ettiğini ifade eden Penbe, şunları kaydetti:
     "Ligi galibiyetle bitirdik ama üzüntülüyüz. Çünkü bir grup taraftarın 3-0 galipken bile yaptıkları tezahüratlar canımızı sıktı. Bana istediklerini söyleyebilirler. Biz neticede teknik direktörüz. Eleştirilere de her zaman açığız. Ama futbolculara yaptıkları beni üzdü. Biz buraya gelirken bize söylenen bir söz vardı, Bu takım bu sene küme düşmesin, seneye bir üst lige çıkmaya oynayacağız. Bu takım küme düşmedi ve taraftar hala böyle bağırıyorsa ben burada bir art niyet ararım."
    
     Muhabir: Atakan Çıtlak - Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Futbol: Maçın ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER