Futbol: Maçın ardından

Futbol: Maçın ardından -Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş: Bu mağlubiyetin mazereti yok -Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Mehmet Kenan Öztürk: Ligde olabileceğimiz en iyi yerde olmak istiyoruz


GAZİANTEP (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunsporun teknik direktörü Besim Durmuş, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından sonra yaptığı açıklamada, Bu mağlubiyetin mazereti yok dedi.
     Durmuş, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, haftalardır süren kötü gidişe dur demek için saha çıktıklarını, ancak başaramadıklarını söyledi.
     Savunma hatası yüzünden ilk yarıda 2 gol yediklerini belirten Durmuş, Zaten haftalardır kazamamanın verdiği baskı üzerimizdeyken, 2 savunma hatasıyla 2 gol yeyince gardımız tamamen düştü. Özellikle ilk golün ardından yakaladığımız fırsatları değerlendirebilsek belki skor bu şekilde olmazdı ama gol atamayınca oyun soğudu ve hatalarımız çoğalmaya başladı. 3-0 gibi kötü bir sonuçla karşılaştık. Bu mağlubiyetin mazereti yok diye konuştu.
     Çok üzücü bir gün yaşadıklarını ifade eden Durmuş, İnanılmaz hatalar yapıyoruz. Bunun önüne geçemiyoruz. Gereksiz yerlerde goller yiyoruz. Kazanmak için kurgulandığımız maçları pozisyon hataları yüzünden kaybettik. Bu çok hoş bir durum değil şeklinde konuştu.
    
     -Gaziantep Büyükşehir Belediyespor cephesi-
    
     Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Mehmet Kenan Öztürk, Samsuna gelirken 3-0 gibi farklı bir skoru kendilerinin de beklemediğini kaydederek, Samsun zor bir deplasmandı. Böyle farklı kazanacağımızı tahmin etmiyorduk ama oyuncularımızın üstün mücadelesiyle sahadan net bir skorlar ayrıldık. Ligde olabileceğimiz en iyi yerde olmak istiyoruz. Belki birincilik veya ikincilik değil ama play-offu hedefliyoruz. Play-offa katılabilmek için elimizden geleni yapıyoruz ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Futbol: Maçın ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER