Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur, bazı futbolcuların alacakları ödenmediği için idmana çıkmadığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi


ADANA (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirsporun teknik direktörü Mustafa Uğur, bazı futbolcuların alacakları ödenmediği için idmana çıkmadığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
     Uğur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın Göztepe ile oynayacakları karşılaşma için İzmirde bulunduklarını, bugün yapılması planlanan ter idmanını oyuncuların yorgunluğu nedeniyle iptal ettiğini söyledi.
     Bazı internet sitelerinde futbolcuların alacakları ödenmediği için idmana çıkmadığı yönünde yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getiren Uğur, Onları kendi inisiyatifimi kullanarak bugünkü idmana çıkarmadım dedi.
     Takımdaki bazı futbolcuların ekonomik sıkıntıları bulunduğunu belirten Uğur, Bunlar olağan şeyler, yöneticilerimiz bu sorunları gidermek için ellerinden geleni yapıyor. Yarın Göztepe ile karşılaşacağız, oyuncularımız sadece maçı düşünüyor, İzmirden galibiyetle dönmek istiyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan / Anıl Bağrık / Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER