Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -TKİ Tavşanlı Linyitspor, Finlandiyalılar Shala ve Kokko ile gurbetçi futbolcu Murat Yılmaz ve Denizlispordan Sakıb Aytaçı transfer etti


ANTALYA (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor, Finlandiyalı Drilon Shala (26) ve Alexandr Kokko (26) ile Almanya 3. Liginde oynayan Murat Yılmaz (24) ve Denizlispordan Sakıb Aytaçı (22) transfer etti.
     Kırmızı-siyahlı ekip, ikinci yarı hazırlıklarını, teknik direktör Arif Peçenek gözetiminde Antalyanın Serik ilçesine bağlı Belek beldesinde devam eden kampta sürdürüyor.
     Kampta çalışmaları izleyen Kulüp Başkanı Oktay Semih Koçyiğit, AA muhabirine, 2 Ocakta başlayan ve 12 Ocakta sona ermesi planlanan kampın, takıma olumlu katkılar sağlayacağına inandığını söyledi.
     Bir yandan ikinci yarıya hazırlanırken diğer yandan transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirten Koçyiğit, İbrahim Yavuz, Ümit Tütünci, Mustafa Emre Horoslu, Faruk Bayar ve kaleci Fatih Kaldan ile yollarını ayırdıklarını bildirdi.
     Serkan Özsoy, Eser Yağmur ve Özgür Volkan Yıldırımdan kendilerine takım bulmalarını istediklerini belirten Koçyiğit, Bu arkadaşlarımız ara transfer dönemi sonuna kadar takım bulamazlarsa yönetim kurulu olarak konuyu değerlendirip bir karar vereceğiz dedi.
    
     -Kokko, Finlandiyada ikinci ligde gol kralı oldu-
    
     Koçyiğit, daha önce Medical Park Antalyaspordan sağ bek Deniz Aslanı sezon sonuna kadar kiraladıklarını hatırlatarak, kampta denedikleri ikisi Finlandiyalı, ikisi yerli olmak üzere toplam 4 futbolcuyu daha transfer edip kadroyu güçlendirdiklerini ifade etti.
     Finlandiyanın en üst düzey futbol ligi olan Veikkausta mücadele eden FC Lahtiden kanat oyuncusu Drilon Shala ile aynı lige bu yıl yükselen ve geçen sezon bir alt ligde gol kralı olan Rovaniemen Palloseuranın (RoPS) santrforu Alexandr Kokko ile 1er yılı opsiyonlu olmak üzere sezon sonuna kadar sözleşmeler imzaladıklarını anlattı.
     Koçyiğit, Almanya 3. Liginde yer alan Optik Kathenowdan santrfor Murat Yılmaz ve Denizlispordan sol bek Sakıb Aytaç ile 1,5 yıllık sözleşmeler yaptıklarını dile getirerek, Bu transferler takımımıza güç katacaktır. Transferi henüz sonlandırmadık. 2-3 futbolcu daha almayı planlıyoruz dedi.
     Transferlerin, Peçenekin eksik gördüğü mevkilere göre yapıldığı bilgisini veren Koçyiğit, en kısa sürede transfer işini bitirip kadroyu ikinci yarıya hazır hale getirmeye çalıştıklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER