Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Oğuzhan Berber, Çaykur Rizesporla anlaştı -Denizlispor Kulübü Başkanı Süleyman Urkay: Oğuzhan Berberin transferi konusunda Çaykur Rizesporla her konuda anlaştık


DENİZLİ (A.A) - Denizlispor Kulübü Başkanı Süleyman Urkay, futbolcuları Oğuzhan Berberin Çaykur Rizespora transfer olduğunu söyledi.
     Urkay, kulübün tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, PTT 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizesporda Teknik Direktör Mustafa Denizli ve yardımcı antrenör Yusuf Şimşekin, 20 yaşındaki futbolcuları Oğuzhan Berberi istediğini belirtti.
     Oğuzhan Berberin transferi konusunda Çaykur Rizesporla her konuda anlaştıklarını ifade eden Urkay, şu bilgileri verdi:
     Çaykur Rizespor teknik heyetinin ısrarı ve oyuncumuzun da gitmek istemesinden dolayı bu transfer gerçekleşti. Futbolcumuz kulübe 1 milyon 650 bin lira kazandırdı. Denizlisporun genç yeteneklerinin başka takımlara transfer olması bizleri sevindirmiştir. Biz daha çok altyapıya önem vererek, fazla dışa bağımlı kalmadan kendi oyuncularımızdan oluşan bir kadro oluşturmayı hedefliyoruz. Erhan ve Oğuzhan, altyapıdaki futbolcu kardeşlerimize birer örnek olmuştur. Kendilerine başarılar diliyoruz.
     Kasımpaşaya transfer olan Erhan Kartal ile Çaykur Rizespora transfer olan Oğuzhan Berberin transferinden elde edilen gelirin takımın ihtiyaçları doğrultusunda kullanılacağını dile getiren Urkay, her iki oyuncuya takıma verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti.
     Öte yandan, transfer çalışmasını sürdüren Denizlisporun, Süper Lig takımlarından Sanica Boru Elazığsporda oynayan Atahan Menekşe ile görüşme yaptığı kaydedildi.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu / Tolga Albay
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER