Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah: Süper lig hedefimiz için ikinci yarıya galibiyetle başlamak önemli


RİZE (A.A) - Ligin ikinci yarısının ilk karşılaşmasında deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Çaykur Rizesporda, kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, Süper Lig hedefleri için ikinci yarıya galibiyetle başlamanın önemli olduğunu söyledi.
     Aykut Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısına yeni bir yapılanma ile girdiklerini belirtti.
     Ferah, şunları söyledi:
     İlk yarıda beklentilerin altında kalmamız yeni bir yol çizmemizde etkili oldu. Önemli ve doğru kararlarla takımın başına deneyimli teknik direktör Mustafa Denizliyi getirdik. Göreve gelmesi camiada çok olumlu bir hava sağladı. Hocamız sayesinde çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. İkinci yarının çok daha farklı olacağına inanıyoruz.
     Ligin ikinci yarısının ilk yarıya oranla daha zor geçeceğini ifade eden Ferah, Bu zorlu yarışta daha fazla yara almak istemiyoruz. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla ikinci yarıya başlayacağız. Süper Lig hedefimiz için galibiyetle başlamak önemli. Gaziantep zor bir deplasman, ancak bunun üstesinden gelebiliriz diye konuştu.
     Ferah, transfer çalışmalarına devam ettiklerini, kadroya yeni takviyelerin olacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı / Asena Akçay
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER