Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Çaykur Rizesporun Arjantinli forveti David Depetris: Buraya gol atmak için geldim ve yine gollerime devam etmek istiyorum (Fotoğraflı - Görüntülü)


RİZE (A.A) - Çaykur Rizespor, hafta sonu sahasında oynayacağı Adana Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.
     Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetiminde, Mehmet Cengiz Tesislerinde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı bulunan Serhat Akyüz katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Mesut Yılmaz takımdan ayrı çalıştı.
     Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda şut çalışmasının ardından yarı sahada maç yapıldı. Teknik Direktör Denizli, maçı sık sık durdurarak futbolculara uyarılarda bulundu. İlk idmanına çıkan yeni transfer David Alberto Depetrisi ise Yusuf Şimşek özel olarak çalıştırdı.
     Çaykur Rizespor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.
    
     -David Depetrisin açıklamaları-
    
     Çaykur Rizesporun Slovakyadan transferi Arjantinli David Depetris, idman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, iki hafta önce kulüple temas kurduklarını belirterek, Biraz bilgi aldıktan sonra İstanbula geldim. Türkiyenin en büyük hocası ile çalışacağım ve yeni bir proje hazırlandığı söylenince gelme isteğim çok daha arttı. Teklifi kabul ettim ve burada olduğum için mutluyum. Benim için ligin herhangi bir önemi yok. Buraya gol atmak için geldim ve yine gollerime devam etmek istiyorum dedi.
     Türkiyede tanıdığı önemli futbolculardan birinin Hakan Şükür olduğunu ifade eden Depetris, Türkiyedeki Arjantinli futbolcuları biliyorum. Milan Barosu tanıyorum. Kısa sürede kulübüme elimden geleni vermek istiyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı / Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER