Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kaya: -Bu ligde kendi saha avantajını en iyi kullanan ekiplerden birine karşı çok zor bir müsabaka oynayacağız


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, Kartalspor maçına ilişkin, Bu ligde kendi saha avantajını en iyi kullanan ekiplerden birine karşı çok zor bir müsabaka oynayacağız dedi.
     Kaya, GAP Arena Stadyumundaki idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta lider Manisaspor karşısında alınan galibiyeti bu hafta seriye dönüştürmek istediklerini ifade etti.
     Rakip takımın saha avantajını kendi lehlerine çevirmeye çalışacaklarını vurgulayan Kaya, şunları kaydetti:
     Rakibimizi puan cetvelindeki yerine göre değerlendirmiyorum. Devre arasında çok olumlu bir takım oluşturdular. Eminim bu hafta tam kadro karşımıza çıkacaklar. Onlar için kırılma müsabakası olacak. Bu ligde kendi saha avantajını en iyi kullanan ekiplerden birine karşı çok zor bir müsabaka oynayacağız. Bu ligde eğer bir yerlere gelebileceksek zoru başarmamız gerekiyor. Nasıl bu ligde lider takımı bir iki defa yenebiliyorsan sahasında çok iyi oynayan bir ekibi de mutlaka yenmelisin.
    
     -Yeni transferle göz doldurdu-
    
     İdmanın ardından devre arasında takıma katılan futbolculardan oluşan oyuncular, Şanlıurfa Amatör Liginde mücadele eden İl Özel İdaresispor ile hazırlık maçı yaptı.
     Yeni transferlerin iyi performans sergilediği maçı sarı-yeşilli ekip 5-0 kazandı. Bu maçta, Şanlıurfasporun Bursaspordan transfer ettiği Teteh Bangura da 2 gol attı.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş - Yasin Dikme / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Sevil Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER